На Кіровоградщині сталася серія пожеж у житлових будинках

Вчора, 17 грудня, у різних районах Кіровоградсьої області (Добровеличківському, Долинському, Олександрівському) працівникам Служби порятунку «101» необхідно було тричі виїзджати на повідомлення про пожежі.

Перша пожежа сталася близько 6 ранку на території приватного домоволодіння в смт Олександрівка Кіровоградської області.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події з’ясувалось, що зайнялось 30 м² покрівлі дерев’яної господарчої споруди. Загиблих чи травмованих не виявлено.

Силами вогнеборців о 06:27 пожежу локалізовано та о 07:16 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та добровільна пожежна дружина ПАТ  «2-й ім. Петровського цукрозавод».

А вже через півгодини до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с.Новогригорівка Перша Долинського району.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було виявлено, що в одній з кімнат зайнялись домашні речі, а також вогнем охоплено покрівлю будинку на площі 8 м². Загиблих чи травмованих не виявлено.

Силами вогнеборців о 17:19 пожежу локалізовано та о 17:51 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська та добровільна пожежна дружина ДП «Сантрейд».

Повідомлення про третю пожежу на території приватного домоволодіння, близько 21:00, надійшло від мешканця села Водяне Добровеличківського району.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події з’ясувалось, що вогнем охоплено покрівлю житлового будинку на площі 17 м². Загиблих чи травмованих не виявлено.

Силами вогнеборців о 21:43 пожежу локалізовано та о 22:10 – ліквідовано.

До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області та пожежна команда с.Липняжка.

Причини пожеж наразі встановлюють фахівці.

20161217_101619

Поширити:

Залишити коментар:

коментар