Чи вплинула снігова негода на кількість ДТП на Кіровоградщині?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація www.rbc.ua

Цьогоріч зима прийшла вчасно – із 1 грудня на Кіровоградщині падає сніг. Чи вплинула снігова негода на кількість ДТП на Кіровоградщині?

Як повідомила Першій електронній керівник прес-служби відділу БДР УПД ГУНП Кіровоградської області Ольга Волок, станом на 7 грудня з початку місяця на Кіровоградщині зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди. Одна з них сталася наприкінці листопада. (Варто зазначити, що у статистиці не враховано кількість ДТП у Кропивницькому).

“Погода не суттєво вплинула на кількість ДТП на Кіровоградині. Під час однієї із трьох ДТП зафіксовано незначну ожеледицю, у інших двох – засніжене покриття дороги”, – зазначила Ольга Волок.

1 грудня близько 16:00 біля магазину «Оптовичок» у Знам’янці сталась ДТП за участі трьох автівкок, причиною якої була саме негода:

“Водій автомобіля “Daewoo Lanos” під час здійснення маневру обгону не впоравшись з керуванням і допустив зіткнення з іншим “Daewoo Lanos”, який рухався попереду. Автівку винуватця ДТП “відкинуло” на стоянку, де сталося ще одне зіткнення з автомобілем “Honda Accord”. Внаслідок ДТП постраждала 17-річна пасажирка автомобіля “Daewoo Lanos”. За попередніми даними, у дівчини було діагностовано перелом стінки носа, рублена рана носа, забій грудної клітини справа”, – повідомляють у БДР УПД ГУНП Кіровоградської області.

Того ж дня близько 20:30 на пров. Залізничників у м. Долинська сталась ДТП участі  автомобіля “Mitsubishi” та велосипеда:

“Велосипедистка рухалася по погано оствітленій ділянці дороги та минаючи перешкоду різко звернула вліво. Водій автівки через часткову ожеледь не зміг уникнути наїзду, але максимально виконав маневр для уникнення ДТП”.

3 грудня у с. Маловодяне також Долинського району через складні погодні умови відбулос зіткнення “Москвича” та “КрАЗу”, який чистив дорогу:

“Близько 07:20 надійшло повідомлення про те, що автомобіль “Москвич” через складні погодні умови не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “КрАЗ”, який розчищав дорогу від снігу. В результаті ДТП постраждала дружина водія “Москвич”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар