На Кіровоградщині чоловік удома зберігав запал до гранати та марихуану

Ілюстрація www.planetanovosti.com

Деталь від боєприпасу та нарковмісні рослини зберігав удома 45-річний житель селища Онуфріївка. За вчинене йому загрожує кримінальна відповідальність.

Чоловік уже мав декілька судимостей за вчинення крадіжок, незаконних заволодінь транспортними засобами та кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів.

«Працівники поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка з метою перевірки оперативної інформації щодо його причетності до скоєння злочинів на території району. У результаті в будинку громадянина було виявлено та вилучено предмет, схожий на запал до ручної гранати Ф-1, а в приміщенні сараю та на горищі господарської будівлі – речовину рослинного походження, схожу на марихуану, в кількості близько 400 грамів», – розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

1 2 3 4 5

Фото ГУ НП у Кіровоградській області

За матеріалами Онуфріївського відділення Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар