На Кіровоградщині спіймали серійного крадія металу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції викрили серійного крадія. 21-річний, раніше судимий житель Новоукраїнського району, здійснив низку крадіжок виробів із металу та телефонного дроту загальною довжиною понад 100 метрів. У момент вчинення останнього злочину чоловіка помітили односельці, про що повідомили в поліцію.

«Як встановили поліцейські, на рахунку зловмисника 5 фактів кримінальних правопорушень, скоєних протягом жовтня-листопада. Тричі злодій викрадав метал із домоволодіння 50-річного місцевого жителя та двічі – кабель із опор повітряної лінії зв’язку.

До господарських приміщень потерпілого крадій проникав у вечірній час. Так само, у темну пору доби, зрізав ножем телефонний дріт на вулицях міста, потім удома випалював його та збував», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Зловмиснику оголошено підозру. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 та 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

2 (15) 3 (10) 1 (21)

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар