На Кіровоградщині підлітки намагалися вкрасти металеві деталі із залізничної колії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Поліцейські викрили неповнолітніх, які намагалися демонтувати металеві деталі із залізничної колії. Завдяки зверненню робітників залізниці, працівники поліції виявили на місці двох жителів Бобринецького району, 15 та 17 років. За фактом замаху на крадіжку проводиться розслідування.

1 грудня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік станції на залізничній колії знаходяться підлітки, які намагаються викрасти металеві підкладки з-під рейок.

«Поліцейські прибули за вказаною адресою, де застали неповнолітніх злодіїв. Ними виявилися двоє родичів, жителів одного з сіл району. Хлопці якраз «займалися» демонтажем деталей.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. З місця події поліцейські вилучили металеву підкладку», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

Як з’ясувалося, старший з підлітків вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжки.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар