СБУ знову повідомила про “замінування” автовокзалу на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії сьогодні, 1 грудня, близько першої години дня на автовокзалі виявили підозрілу сумку з предметом, схожим на вибухівку та мобільним телефоном. На місце події негайно виїхали працівники поліції, служби безпеки України та два автомобілі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляє видання “Олександрійські новини”.

Рятувальники огородили небезпечний предмет спеціальною стрічкою, здійснили розгортання на випадок виникнення пожежі та разом з представниками силових структур провели евакуацію людей, які знаходилися в приміщенні автовокзалу та навколо нього.

Як з’ясували журналісти «Олександрійських новин», небезпечна «знахідка» на вокзалі загрози для життя людей не становила. Це були сплановані навчання управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. Вони проводилися з метою перевірки готовності підрозділів МВС до реагування в разі виникнення терористичної загрози чи надзвичайної ситуації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар