На Кіровоградщині поліцейські оперативно затримали чоловіка, який забив до смерті знайомого

В Кіровоградській області працівники поліції за декілька годин затримали чоловіка, який забив до смерті знайомого.

Про це повідомляют у Олександрійському відділі поліції Кіровоградської області.

Товариші розпивали спиртні напої, в ході чого між ними виникла сварка, яка закінчилася трагедією. Зловмиснику за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.

24 листопада про подію до Олександрійського відділу поліції повідомили працівники швидкої медичної допомоги. Поліцейські негайно виїхали за викликом. За вказаною адресою на дорозі слідчо-оперативна група виявила тіло 33-річного містянина.

У ході проведення слідчих заходів правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий розпивав алкоголь із 32-річним жителем міста. Між чоловіками виникла конфліктна ситуація, молодший наніс старшому декілька ударів ножем, а потім молотком в область голови, що спричинило смерть потерпілого.

Зловмисник відтягнув тіло до найближчого будинку та зник у невідомому напрямку.

1 (1)

2 (1)

3

«Вже за декілька годин поліцейські затримали особу в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, речові докази вдалося вилучити частково. Ніж направлено на дослідження. Уданий час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу», – розповів в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар