Кіровоградщина: під час святкування дня народження дитини господар вдарив ножем гостя

На Кіровоградщині поліцейські розслідують обставини пригоди, під час якої отримав ножові поранення 38-річний чоловік.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, сварка в компанії знайомих, які до того вживали алкоголь, закінчилася бійкою та могла коштувати одному з її учасників життя. Нині підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують замах на вбивство.

Пригода сталася увечері 24 листопада в місті Світловодськ Кіровоградської області. Власниця квартири разом зі співмешканцем запросили до себе гостей, аби відсвяткувати день народження дитини. Згодом в компанії виникли протиріччя, які врешті переросли у серйозний конфлікт, у ході якого 33-річний співмешканець господині вхопив ножа та вдарив ним опонента.

Подальший розвиток подій відбувався вже біля під’їзду будинку, на вулиці. Тяжко пораненому чоловіку негайно викликали карету швидкої. Лікарям кілька годин довелося боротися за життя потерпілого.

Його кривдника поліцейські знайшли за місцем мешкання. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, зловмисник не відразу пригадав, що сталося, мотиви ж свого вчинку чоловіку складно пояснити і досі.

1

2

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство».

За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар