Кіровоградська ГО «Серце матері» отримала від СБУ масажний стіл (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» отримала від Служби безпеки України обладнання для оздоровлення та реабілітації – стіл для лікувального масажу. 

Про це Першій електронній повідомила голова ГО  «Серце матері»  Людмила Шукрута.

Подарунок передали до реабілітаційного центру для дітей-інвалідів, де спеціалісти допомагають та підтримують дітей з особливими потребами. У реабілітаційному центрі розвивають здібності, природні нахили та творче мислення у дітей, які потребують особливої уваги та любові. Вже понад вісім років організація «Серце матері» веде роботу по збору коштів на лікування таких діток, підтримку батьків.

«Серце матері» об’єднує у своєму сімейному колі понад 200 дітей та батьків. На переконання голови СБУ Валентина Наливайченка, обладнання, яке було придбане для попереднього керівництва Служби, повинне приносити користь дітям. «Роками правоохоронну систему з’їдала тотальна корумпованість керівництва. Вартісне обладнання, придбане за рахунок людей, які потребують допомоги і підтримки держави, має потрапити за призначенням – у дитячі будинки, лікарні, реабілітаційні центри», – сказав Наливайченко.

Із організацією «Серце матері» В. Наливайченко познайомився декілька років тому. Відтоді дитячий садок «Дельфін», де діє група для дітей, хворих на ДЦП, отримав масажний стіл, килимове покриття, сучасні освітлювальні лампи, розвиваючі іграшки, путівки на оздоровлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар