На голову Маловисківської РДА – два претенденти

Двоє осіб претендують на посаду голови Маловисківської РДА, яка залишається вакантною, оскільки Валерій Палій написав заяву про складання з себе повноважень голови.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, нині адміністрацією керує перший заступник голови РДА Сергій Жанталай. Але це тимчасово, бо свого кандидата на голову РДА вже назвав місцевий майдан – це 27-річний “свободівець” Роман Тучков, підприємець з селища Смоліне. Досвіду практичної адміністративної роботи він не має, але на думку “майданівців” це не визначальне, аби був “ідейний”. Районна рада 5 березня на своєму позачерговому засіданні підтримала рішення активу району, президії райради, зборів керівників місцевих рад і назвала своїм кандидатом на посаду голови РДА Валерія Палія.

Своє рішення депутати обгрунтували у зверненні на ім’я голови ОДА Олександра Петіка, основними аргументами на користь Палія назвавши його грамотність, досвід , комунікабельність, уміння слухати і чути людей, позитив у роботі на попередніх посадах у місцевому самоврядуванні та виконавчій владі, політичну незаангажованість (нині В. Палій позапартійний, хоча донедавна, був членом ПР).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар