Група Креатив продовжує стабільну роботу в Україні і за її межами

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Провідна українська агропромислова компанія Група Креатив продовжує стабільну роботу. Всі підприємства групи (а це 9 заводів, 8 елеваторних комплексів, рослинницькі господарства та тваринницький комплекс) сьогодні працюють у плановому режимі. 

Про це говориться у прес-релізі, текст якого є у розпорядженні Першої електронної.

«Ми усвідомлюємо всю відповідальність, яка сьогодні лежить на українському бізнесі: саме від нього залежить подальша економічна ситуація в державі і добробут кожного українця. Аграрний сектор є бюджетотворчим у країні, і всі учасники ринку мають зробити все можливе, щоби продовжувати повноцінну роботу та реалізацію всіх запланованих проектів. Група Креатив ні на крок не відступає від визначеної стратегії розвитку, ми й далі розвиватимемо стратегічні виробничі напрями та стимулюватимемо притік інвестицій в агропромисловий комплекс України. Ми збережемо всі робочі місця на підприємствах Групи та забезпечимо соціальні гарантії для наших співробітників», – зазначив Юрій Давидов, голова правління Групи Креатив.

Нині Група продовжує співпрацю з усіма партнерами в Україні та за її межами (у понад 25-ти країнах), не змінюючи своїх виробничих планів. На всіх підприємствах Групи Креатив збережені робочі місця, заробітна плата виплачується у повному обсязі всім 3200 співробітникам.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар