РНБО: За минулу добу російсько-окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото: ukr-online.com

За минулу добу російсько-окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Таку інформацію повідомив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Віктор Шубец.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 провокацій проти сил АТО. Укріплення Збройних Сил України в районах Мар’їнки та Павлополя окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, в Красногорівці і Широкіному – з мінометів калібру 82 мм. У Водяному ворог вів вогонь з використанням ствольної артилерії 122 калібру та мінометів калібру 120 мм.

На Луганському напрямку бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню. В напрямках Новоолександрівки та Станиці Луганської противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в Кримському – з озброєння БМП. По укріпленнях українських воїнів у Новозванівці бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм, а в Троїцькому – з реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град.

На Донецькому напрямку відбулось 9 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів міномети 82 калібру, кулемети, гранатомети та вогонь БМП. В районах Авдіївки та Верхньоторецького обстріли тривали з озброєння танку, мінометів 82 та 120 калібрів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до РНБО: За минулу добу російсько-окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь

  1. А где информация об обстрелах территории ДНР бандеро-фашистскими ВСУ?

Коментарі заборонені.