Для учасника конкурсу «Покажи щоденник Діду Морозу» провели екскурсію у медколеджі (ФОТО)

Новорічні свята вже минули, але мрії продовжують збуватися. У цьому сьогодні, 28 лютого, переконався Ростислав Грязнов, один із учасників конкурсу «Покажи щоденник Діду Морозу».

Восьмикласник із села Ганнівка Новоукраїнського району, як і 700 відмінників з області, представив свій табель громадській організації «Спільна дія», аби отримати подарунки від народного депутата України Станіслава Березкіна. За словами керівника організації Ірини Малик, лист хлопчика виявився особливим.

«Він не лише надіслав табель, а й поділився своїми успіхами. Дитина – переможець 8 з 11 районних олімпіад, призер конкурсу мовознавців ім. Петра Яцика. За перемогу в останньому він отримав приз – мультимедійну акустичну систему, якою, на жаль, не міг користуватися, бо ж не мав ноутбука. Тому народний депутат Станіслав Березкін вирішив зробити учню такий подарунок, адже вважає, що необхідно допомагати талановитим дітям», – зазначила Ірина Малик.

Ще одним сюрпризом для скромного Ростислава і його мами стала екскурсія Кіровоградським медичним коледжем (директор Світлана Бондарь), адже через рік саме сюди прагне вступати хлопчик – він хоче стати лікарем. Окрім медичного коледжу, Ростислав побував в Кіровоградському художньому музеї та переглянув фільм в одному із кінотеатрів Кіровограда.

Як повідомлялося, акцію започаткували народний депутат Станіслав Березкін і громадська організація «Спільна дія». Мета її — заохотити дітей до здобуття знань, що є основою для майбутнього успішного життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар