Кіровоградський тренер отримав звання заслуженого

Кіровоградський тренер з боксу Віктор Звєрєв отримав звання заслуженого працівника фізкультури і спорту.
Про це йдеться в Указі Президента України № 508/2013 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня фізичної культури і спорту» від 14 вересня, опублікованому на офіційному сайті Президента.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність Віктору Звєрєву – старшому тренерові штатної збірної команди України з боксу – присвоїли почесне звання: «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України», йдеться в документі.

Довідка: Віктор Звєрєв працює тренером-викладачем комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Відзначимо, що у серпні цього року на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, який проходив у Роттердамі, молодіжна збірна України, головним тренером якої був Віктор Звєрєв, посіла перше загальнокоманде місце, завоювавши сім медалей – дві золоті, чотири срібні та одну бронзову.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар