Догаров не вірить, що в Долинському районі при терцентрі створять стаціонарне відділення

Доручення голови ОДА про створення протягом 2013 року стаціонарних відділень при територіальних центрах не виконали в Бобринецькому й Долинському районах.

Про це на сьогоднішній апаратній нараді повідомив директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської області Олександр Догаров, передає кореспондент Першої електронної.

«На жаль, не виконане доручення голови ОДА по створенню стаціонарних відділень у 2013 році в Бобринецькому й Долинському районах. Якщо стаціонарне відділення в Бобринці майже готове і є надія, що в першому кварталі нинішнього року його введуть в експлуатацію й воно буде одним із кращих в області, то в Долинському районі, на жаль, таких перспектив узагалі немає», – сказав Олександр Догаров.

Заступник голови Долинської РДА Юрій Леуш не згодився з таким твердженням:

«Наскільки я знаю, ця проблема у нас в районі вирішується. Стаціонарне відділення буде відкрите на базі молодіжницької лікарні. В даний час питання опрацьовується, і завдання, яке поставлене, буде виконане», – запевнив він.

За інформацією, наданою Олександом Догаровим, територіальні центри сьогодні є у кожному районі області, ними обслуговується 71 тис. осіб, це – майже 98 відсотків потребуючих. При територіальних центрах діють 13 стаціонарних відділень, в яких утримуються 237 осіб похилого віку. Із них – 3 інваліди війни та 79 ветеранів війни та членів сімей загиблих і померлих ветеранів ВВВ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар