Поданий Березкіним законопроект з відзначення 260-річчя Кіровограда може бути прийнятим найближчим часом

Верховна Рада на черговому засіданні може затвердити постанову «Про відзначення 260-річчя утворення міста Кіровоград», ініційовану народним депутатом від Кіровоградщини Станіславом Березкіним.

Її проект включений до порядку денного.

У документі пропонується рекомендувати Кабінету Міністрів створити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 260-річчя заснування міста Кіровограда, розробити й затвердити план заходів (культурно-мистецьких й освітніх; реставрацію пам’яток архітектури, історії та культури; поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг Кіровограда), а також вирішити питання щодо їх фінансового та матеріально-технічного забезпечення.

Народний депутат вважає доцільним, щоб державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» видало поштову марку, а Національний банк України виготовив і ввів в обіг ювілейну монету, присвячені 260-річчю заснування Кіровограда.

«Жодних перешкод для прийняття постанови немає. Єдина умова – робота парламенту. Сподіваюсь, що він запрацює», — сказав у коментарі Першій електронній Станіслав Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар