Світловодський виконком допоможе жінці з діагнозом «Плюшкін» (ФОТО)

Світловодський міськвиконком на своєму черговому засіданні затвердив рішення про дозвіл на позачергове проведення капремонту за рахунок субвенції з держбюджету у квартирі 84-річної Катерини С. А також – підключити її квартиру до основних комунікацій (струм, газ, вода), від яких вона була відключена за несплату.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, від початку року міська влада вже вдруге приходять на виручку цій немолодій самотній жінці. Так у січні, реагуючи на численні звернення та скарги її сусідів, міський голова Юрій Котенко доручив відповідним службам провести очищення її однокімнатної квартири. У бабусі є всі ознаки психічного розладу, який називають інклюзионізмом, або так званим «синдромом Плюшкіна». Він полягає в патологічному потягу до накопичення у своєму житлі різного мотлоху й непотребу, що збирається здебільшого на смітниках.

Раніше два чималенькі тракторні причепи ледве умістили увесь «скарб» пані Катерини. Після чого постала потреба у бодай косметичному ремонті її житла. Тож виконком пішов назустріч, зваживши на вік старенької і статус інваліда війни ІІ групи та жертви нацистських переслідувань.

У матеріалі використано фото http://svetlovodsk.com.ua/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар