Міліція вилучила наркотиків на мільйон гривень (ФОТО)

На Кіровоградщині міліція вилучила наркотиків більше ніж на мільйон гривень.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС в області.

Кіровоградські правоохоронці викрили 38-річного жителя Новоукраїнського району. Зловмисник підозрюється у тому, що надурив керівника місцевого сільгосппідприємства. Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного працівники міліції вилучили близько 50 кілограмів коноплі та півкілограма макової соломки.

Виручка від продажу зілля наркозалежним могла б сягнути більше мільйона гривень. За такі дії законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

А проблеми із законом у 38-річного громадянина, за іронією долі, розпочалися через урожай.

Керівництво місцевого сільгосппідприємства начебто виплатило підозрюваному за оренду його земельного паю аж 26 тисяч гривень. Нові орендарі засадили поле збіжжям та згодом з’ясувалося, що власник землі «випадково забув» офіційно зареєструвати договір про оренду ділянки в реєстраційній службі.

За кілька місяців до міліції із заявою про шахрайство довелося звертатися представникам сільгосппідприємства, бо недобросовісний орендодавець без будь-яких попереджень зібрав їх урожай.

Однак значний тюремний строк підозрюваному загрожує не через кілька мішків кукурудзи…

«Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка працівники міліції вилучили близько 50 кілограмів висушених рослин коноплі та півкілограма подрібнених рослин маку», – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС Ігор Матвійчук.

Нарковмісні рослини вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ УМВС України в Кіровоградській області.
За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 309 (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) КК України. Триває розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар