ОУНБ імені Чижевського – 115 років

17 лютого об 11.00 у відділі обслуговування користувачів розпочинає роботу виставка «115 років разом з вами», присвячена 115-й річниці заснування головної книгозбірні регіону – обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського. 

Про це Першій електронній повідомили в адміністрації закладу.

На виставці представлені копії архівних документів, які стосуються становлення та відкриття Єлисаветградської громадської бібліотеки, оголошення про початок роботи закладу, що став невід’ємною частиною життя міста, свідком і хранителем його історії. А також книги зі штампами Єлисаветградської громадської бібліотеки, видання з першими інвентарними номерами та романтичною історією, звіти бібліотеки за перші роки існування, унікальні фото та багато іншого.

15 лютого 2014 року обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського святкує своє 115-річчя. Із часу свого заснування (2 лютого 1899 року за старим стилем), і до сьогодні бібліотека була й залишається центром життя громади, місцем, де можна отримати відповіді на всі питання. Вже понад століття бібліотеці вдається підтримувати свій позитивний імідж та бути популярною серед мешканців міста, поєднувати високий рівень застосування інформаційних технологій з гостинністю та чуйністю до своїх користувачів.

Довгий шлях від Єлисаветградської громадської бібліотеки до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського – це і відзначення важливих подій у житті краю та країни, численні наукові конференції, професійні форуми, літературні презентації, творчі зустрічі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар