На Знам’янську бальнеологічну хочуть виділити з обласного бюджету 35 млн. грн.

До переліку порядку денного 29-ої сесії обласної ради, що запланована на 21 лютого, може бути включений проект рішення «Про розвиток санаторно-курортної інфраструктури у м. Знам’янці».

Його текст має у своєму розпорядженні Перша електронна.

Питання вносить депутат Володимир Джулай.

Проект рішення підготовлений зважаючи на звернення КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради щодо необхідності проведення першочергових ремонтних робіт для усунення аварійності та відновлення роботи непрацюючого спального корпусу та ремонту інших об’єктів підприємства. А також – з метою забезпечення розвитку санаторно-курортного інфраструктури у Знам’янці, розширення та підвищення якості надання послуг населенню у цьому санаторно-курортному закладі охорони; сприяння інвестиційній привабливості лікарні та залучення у його розвиток інвестицій, забезпечення досягнення санаторно-курортного закладу європейського рівня з впровадженням сучасних інноваційних методик, покращення умов оздоровлення та розширення матеріально-технічної бази, що у свою чергу, дасть змогу збільшити кількість пацієнтів, підвищити обсяг надання послуг та забезпечити створення нових робочих місць, сприятиме розвитку інфраструктури навколо підприємства.

Пропонується: виділити з обласного бюджету у 2014 році – 15 млн. грн. проведення першочергових заходів для усунення аварійності об’єктів комунального підприємства, а також відповідної субвенції Знам’янському міському бюджету для проведення капремонту дороги до цього підприємства, вуличного освітлення, розвитку іншої інфраструктури, необхідної для нормального функціонування підприємства; у 2015 році – 20 млн. грн. на модернізацію основних засобів комунального підприємства, забезпечення його конкурентноздатності серед інших санаторно-курортних закладів України аналогічного профілю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар