СБУ викрила земельних махінаторів у міськраді

За матеріалами Управління СБ України в Кіровоградській області розпочато досудове розслідування стосовно посадових осіб Кіровоградської міської ради.

Про це Першій електронній повідомили в прес-секторі УСБУ в області.

За матеріалами Управління СБ України в Кіровоградській області викрито посадовців Кіровоградської міської ради, які надали комерційним структурам землі територіальної громади з порушенням вимог чинного законодавства.

Встановлено, що посадові особи органів місцевого самоврядування в травні 2010 року підготували та підписали 4 договори оренди земельних ділянок з двома комерційними структурами по заниженим ставкам орендної плати. Внаслідок неправомірних дій, завдано збитки бюджету держави у вигляді несплати орендних платежів на загальну суму понад 1 млн. 300 тис. гривень.

Слідчі УМВС України в Кіровоградській області розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України, за фактом перевищення влади або службових повноважень посадовими особами Кіровоградської міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар