Чечеліївка й Олександрія боротимуться за гранти

Чечеліївська сільська рада та Олександрійська міська рада візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Про це йдеться в повідомленні на сайті облради.

Чечеліївська сільська рада (Петрівський район) братиме участь у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з підготовленими проектами: “Світло, затишок дому, здоров’я поколінню молодому”; “Спільно створимо умови для дозвілля молоді”.

Також у конкурсі бере участь Олександрійська міська рада з розробленими проектами: “Благоустрій — візитна картка міста”; “Реконструкція нежитлових приміщень під приміщення адміністративного призначення і лікувально-профілактичної фізкультури по вул. Першотравнева, 9 в м. Олександрія”.

Конкурс відбувається за ініціативи Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні. Мета конкурсу – відбір проектів та програм органів місцевого самоврядування, спрямованих на розв’язання актуальних проблем територіальних громад. Одним із головних завдань Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування є посилення співпраці місцевого самоврядування із суб’єктами господарювання та громадськими організаціями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар