Олександрії з обласного бюджету дадуть 200 тис. грн. на ремонт дороги

На завершення робіт з ремонту дорожнього покриття Кіровоградського шосе вОлександрії обласний бюджет виділить 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт ОДА.

Як зазначається, Олександрійська міськрада звернулася з проханням про співфінансування у 2013 році завершення робіт за рахунок коштів обласного та міського бюджетів.

Раніше було прийнято рішення виконати ремонт  найбільш аварійних ділянок на суму 400 тис.грн. На сьогодні роботи з поточного ремонту цієї дороги виконані на 80%. Однак зазначених коштів недостатньо до приведення Кіровоградського шосе у належний експлуатаційний стан. Для виконання повного обсягу робіт необхідні додаткові кошти у сумі 453 тис.грн. Тож обласна робоча група підтримала пропозицію Олександрійської міської ради щодо співфінансування у 2013 році: 253 тис. грн.. виділить міський бюджет, ще 200 – обласний з коштів територіального дорожнього фонду.

Через Кіровоградське шосе проходить автомобільна дорога Кіровоград-Нова Прага-Олександрія. Відповідно до нової маршрутної мережі міста тут також курсують автобуси

Поширити:

Залишити коментар:

коментар