Культурні заходи у серпневому Кропивницькому: Що? Де? Коли?

Серпень буде надзвичайно багатим на події у Кропивницькому: більшість заходів цього місяця традиційно  приурочена до 25-ої річниці Дня Незалежності України.

Про це інформує прес-служба Кропивницької міськради.

Незмінними у Кропивницькому залишаються “Мистецькі вихідні”, повідомили у відділі культури і туризму міської ради.  Кожної суботи усі бажаючі взяти участь у «пішій екскурсії» по одній із найяскравіших архітектурних перлин обласного центру — вулиці Дворцовій, збиратимуться  біля обласного Краєзнавчого музею о 17.00. По завершенні «пішої екскурсії» о 18 годині в Ковалівському парку у ці дні можна відвідати концерт міського  професійного духового оркестру. Для малечі та їхніх батьків щосуботи з 17 до 19 години у Ковалівському парку міські бібліотеки організовують цікаве дозвілля: майстер-класи, караоке, настільні ігри, вікторини тощо.

5 серпня усіх шанувальників рок-н-ролу запрошують до ресторану “Paradise” на концерт музикантів середнього покоління рок-н-рольників “Too old to”.

15 серпня у тайм-клубі “Берлога” за участю спеціального гостя SANA з Японії відбудеться великий літній тур зі змішаною анімацією, розважальна програма, дискотека та k-pop-розваги.

Із 19 по 23 серпня триватиме літня школа “Цифрові інструменти та можливості”. До участі запрошуються викладачі, педагоги і освітяни міста.

Усіх поціновувачів етнографії та художнього промислу запрошує 20 серпня етнофестиваль “Чута Фест”, що відбудеться в селі Цибулеве, Знам’янського району. На фестивалі згадають про такі старі ремесла, як гончарство, ковальство, травництво, бджолярство, кашоваріння, а також вишивка.

Низка заходів відбудеться в Кропивницькому 24 серпня — у День Незалежності України.

Святкування цього дня розпочнеться о 10.00 з урочистого пронесення містом рушника – рекордсмена, вишитого кропивничанами, яке стартуватиме від площі Дружби Народів. Урочистості з нагоди 25-ої річниці незалежності України почнуться об 11 годині на площі перед міською радою. Тут відбудеться фестиваль “Родини в вишиванках на велосипедах” і фестиваль українських смаколиків. А о 17.00 в театрі імені Кропивницького святковий концерт дадуть майстри міського професійного духового оркестру, вхід на який буде вільний.

А 27 серпня усіх поціновувачів гумору обласна філармонія запрошує на Літній кубок Кіровградської області КВН.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар