Шведська народна музика лунатиме у Кіровограді

Вперше за 15 років у Кіровограді виступить відомий інтернаціональний дует «DuoDuo». Концерт відбудеться в рамках другого Відкритого фестивалю інструментальної музики імені Юрія Хілобокова (скрипаля, засновника та диригента симфонічного оркестру музичного училища та камерного оркестру Кіровоградської обласної філармонії), який проходить на базі Кіровоградського музичного училища. 

Як повідомили Першій електронній в адміністрації закладу, у виконанні «DuoDuo» (Мартіна Няга та внучки Юрія Хілобокова Олени Єременко) звучатиме шведська народна музика в стилі бароко.

Також у фестивалі візьмуть участь учні та творчі колективи дитячих музичних шкіл області та України, студенти та колишні випускники КМУ, симфонічний оркестр (диригент Лариса Голіусова) та камерний оркестр КМУ (художній керівник Наталія Хілобокова), оркестри Криворізького обласного музичного училища .

Відкриття Фестивалю відбудеться 7 лютого о 16.00 в концертній залі Кіровоградського музичного училища.

Концерт дуету «DuoDuo» – 10 лютого о 17.00 в камерній залі КМУ.

Закриття фестивалю за участю камерного та симфонічного оркестрів Криворізького обласного музичного училища – 11 лютого о 16.00 год. в концертній залі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар