Анонс заходів обласного художнього музею на тиждень: лекції, майстер-класи та покази фільмів

Наступного тижня на відвідувачів Кіровоградського обласного художнього музею чекають різноманітні лекції та майстер-класи, Крім того у музеї покажуть фільм режисера Юрія Іллєнка.

Адміністрація закладу попереджає, що у зв’язку з проведенням ремонтно-реставраційних робіт біля приміщення відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» перегляд експозицій та екскурсійне обслуговування відвідувачів у картинній галереї тимчасово припинені Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

18 липня 2016 року об 11.30  буде проведено майстер-клас по виготовленню квітів із паперу «Білі лілії»

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

20 липня 2016 року о 14.00 відбудеться публічна лекція на тему: «Музеї Торонто: взаємовплив будинку і колекції». Лектор – професор сценографії Райєрсонівської школи виконавських мистецтв, Університет імені Е.Райєрсона, Торонто (Онтаріо, Канада) Павло Босий

21 липня 2016 року об 11.30  буде проведено майстер-клас з витинанки «Дерево життя»

Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

22 липня 2016 року об 11.00 в рамках роботи «Відеовітальні» відбудеться демонстрація фільму – драми  режисера Юрія Іллєнка «Легенда про княгиню Ольгу» (1984) до Дня святої рівноапостольної княгині Ольги

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових). Долучитися можуть усі бажаючі в робочий час музею.

Також діє програма для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.)

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції:

– «Західноєвропейське та російське мистецтво ХVIII – початку ХХ століття»;

– «Сакральне мистецтво»;

– «Художники-земляки»;

– експозиційний проект – картину Войцеха Коссака (1856-1942) «Кривава неділя у Петербурзі 9 січня 1905 року»;

– виставку голограм «Археологічні скарби України;

– експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва;

– виставку творів «Архітектурні образи нашого міста очима кіровоградських художників» до Дня архітектури та в рамках відзначення 150-річчя з дня народження видатного архітектора-земляка Якова Васильовича Паученка.

Музей відкритий для відвідування:
Пн. – Чт.: з 9.00 до 18.00;

Пт. – Сб.: з 9.00 до 17.00;

Неділя – вихідний (працюємо за індивідуальними замовленнями).

Вартість вхідного квитка в музей:

– для дошкільнят – 3 грн.,

– для школярів та студентів – 4 грн.,
– для пенсіонерів – 5 грн.,

– для дорослих – 8 грн.

Вартість екскурсійного обслуговування груп:

Оглядова екскурсія: для дорослих – 50 грн.,

для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів – 25 грн.

Тематична екскурсія: для дорослих – 30 грн.,

для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів –  15 грн.  

Участь у майстер-класі – 15 грн.

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна, 60. 
Телефони для довідок: (0522) 24-56-81, 22-36-98

Також ви маєте можливість переглянути:

– виставку студентських робіт «Пора зростання» у Малій Галереї Кіровоградського обласного  художнього музею – відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей імені Тараса Шевченка;

виставку творів студентки 4-го курсу факультету дизайну Кіровоградського інституту «Університет сучасних знань» Анни Козлової «Образи, що надихають…» у Будинку культури «Авіатор» Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету;

виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» у конференц-залі обласної державної адміністрації.

В музеї діє поличка «Єлисаветградського книговиру «Буккросінгу».

Шановні відвідувачі! Ми працюємо для Вас та постійно намагаємося покращити якість нашої роботи, зробити відвідування музею більш комфортним.

Відвідувачі мають доступ до Wi Fi.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар