У Саінсуса є «зайвий» мільйон на Ковалівський парк

Кіровоградська міська рада на чолі з міським головою не пошкодували виділити майже мільйон гривень на Ковалівський парк.

Як передає кореспондент Першої електронної, депутати підтримали внесення такого пункту до витратної частини проекту міського бюджету на 2014 рік.

У головному фінансовому документі міста пропонується витратити 800 тисяч гривень на облаштування входу до Ковалівського парку, що у Кіровограді.

Не всі депутати були згодні з цим пунктом. Зокрема, в частині суми. Опозиційні депутати зауважили, що в місті є чимало більш актуальних проблем, вирішення яких потребує фінансування, тож виділення 100 тисяч доларів на ворота для парку, на їхню думку, є не зовсім доречним.

Щодо суми, то було зауважено, що у минулому році місто за таку ж суму встановило огорожу по периметру парку. Тож чому облаштування лише входу потребує таких же розходів?

Втім, більшість депутатів названі аргументи не переконали.

Після промови секретаря міськради Ігоря Волкова та міського голови Кіровограда Олександра Саінсуса про те, що Ковалівський парк – гордість і окраса міста, а вже проведені у парку роботи зробили його привабливим місцем відпочинку для кіровоградців і гостей міста, пропозиція виключити питання про виділення ще 800 тисяч на облаштування парку не була підтримана.

Таким чином, затвердивши проект бюджету на 2014 рік, депутатська більшість міської ради погодила виділення майже мільйону гривень з місцевого бюджету на облаштування входу до Ковалівського парку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар