У Новоукраїнському районі задушили пенсіонера

За висновками судово-медичної експертизи смерть 76-річного потерпілого настала в наслідок удушення. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це Першій електронній повідомили в ВГЗ УМВС в області.

До Новоукраїнського райвідділу міліції повідомлення про виявлення трупу жителя одного з населених пунктів надійшло від місцевого фельдшера.

Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою. На тілі загиблого були виявлені тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть чоловіка.

«Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Ним виявився 53-річний родич потерпілого, який раніше неодноразово сварився з пенсіонером. – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – У будинку працівники міліції виявили та вилучили і знаряддя вбивства – електричний дріт від подовжувача.»

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар