У Знам’янці затримали олександрійця, який обікрав херсонця

Міліція затримала хлопця, який обікрав свого попутника в поїзді «Москва-Миколаїв».

Співробітники лінійного відділу на станції 3наменка затримали 19-річного хлопця, який в потязі сполученням «Москва – Миколаїв» обікрав 42-річного херсонця.

Про це повідомляє news.pn з посиланням на сектор зв’язків із громадськістю УМВС України на Одеській залізниці.

Під час зупинки поїзда на станції 3нам’янка до інспекторів патрульної служби звернувся 42-річний житель Херсона. Він розповів, що y нього зникла барсетка, в якій знаходилися документи, a також чотири тисячі російських рублів та 300 гривень. Потерпілий повідомив, що вкрасти його речі міг сусід по купе, який щойно вийшов із поїзда.

«Незабаром за вказаними прикметами в залі очікування пасажирів правоохоронці затримали 19-річного жителя Олександрійського району Кіровоградської області, у якого під час особистого огляду виявили та вилучили барсетку c викраденими документами й грошима. 3ловмисник пояснив, що сподівався знайти в ній значну суму грошей. Він скористався відсутністю сусіда по купе і, викравши його речі, зійшов c поїзда раніше своєї станції призначення», – пояснили в міліції.

Відносно затриманого хлопця розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України. Тепер затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар