Завтра на “гарячій лінії” розкажуть про податкову звітність

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що протягом червня 2016 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

  • 21 червня з 10.00 до 11.00 – «Порядок подання податкової звітності, в тому числі в електронній формі. Послуги ДФС платникам. Сервіси ДФС.» відповідатиме на запитання громадян начальник відділу електронних сервісів та звітності, організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг Кіровоградської ОДПІ Андрусик Юрій Михайлович за телефоном – 30-40-84.
  • 29 червня з 10.00 до 11.00 – «Надання відповідей на актуальні питання справляння податку на доходи фізичних осіб, військового збору, реалізації права платників на податкову знижку.» відповідатиме на запитання громадян начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Савронь Дмитро Петрович за телефоном – 30-40-87.

Кіровоградська ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар