Фірма Москаленків за мільйон реконструює офіс Нацбанку

Управління Національного банку України в Кіровоградській області 20 грудня уклало угоду з ТОВ «КБК» на коригування проектно-кошторисної документації на реконструкцію з добудовою адмінбудівель управління. Вартість угоди складає 1,26 млн. грн. 

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші»

Роботи мають завершити не пізніше, ніж протягом 240 календарних днів з дати перерахування авансу.

Коригування стосується зокрема допоміжного триповерхового корпусу, який планується розширити, надбудувати четвертий і мансардний поверхи, влаштувати підвал. На першому поверсі треба передбачити бокси для зберігання легкових автомобілів Управління Національного банку України в Кіровоградській області типу «Toyota Camry». Також йдеться про нові технічні умови для електропостачання.

ТОВ «КБК» володіє Кирило Москаленко та ВАТ «Інтерресурси», що контролюється тим же Кирилом Москаленком та його батьком Миколою Москаленком, колишнім головою міськвиконкому Кіровограду, відомого як голова Кіровоградської обласної партійної організації партії «Сильна Україна».

Конкурентами на торгах були київське ТОВ «КБ Укртехпроект» Олександра Козирєва та Сергія Бурдіна і ПрАТ «Кіровоградський інститут «Міськбудпроект» Петра Довченка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар