Відносно доньки Цапюка повторно порушили кримінальне провадження

Проти доньки Олександрійського міського голови Наталії Лазаренко повторно порушили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 382 Кримінального кодексу України.

Як повідомляють «Олександрійські новини», мова йде про умисне невиконання ухвали суду вчинені службовою особою.

Санкція статті передбачає штраф або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

Після встановлення факту умисного невиконання ухвали господарського суду за позовом ТОВ «Айсберг» до Олександрійської міської ради, прокуратура міста Олександрії внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а самим розслідуванням займався міський відділ міліції.

Слідчий міського відділу міліції виніс 14 січня постанову про закриття провадження, як він вважав у зв’язку із відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення.

Однак після перевірки законності рішення, встановлено, що постанова є незаконною і її скасували 16 січня. Матеріали кримінального провадження направлено прокурору міста Олександрії для організації досудового розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар