Цапюк зробив опозиції кадрову пропозицію

Олександрійський міський голова Степан Цапюк готовий віддати одну з ключових посад у міськвиконкомі – крісло начальника управління житлово-комунального господарства – представнику опозиції.

Про це міський голова заявив після вчорашнього мітингу, присвяченого Дню Соборності.

Як відомо, День Соборності – це свято єднання українців незалежно від місця їх проживання та політичних поглядів. Після мітингу журналісти запитали градоначальника , чи доречно говорити про єднання, якщо в міській виконавчій владі немає жодного представника опозиції. Мер відповів, що був би не проти віддати опозиції одне з ключових крісел.

«Коли я приймаю людину на посаду, я не дивлюся на його політичні погляди, я говорю про його конкретні здібностях Сьогодні, якщо прийде людина зі «Свободи» , УДАРу або «Батьківщини» , і скаже: візьміть мене начальником УЖКГ , я з великим задоволенням візьму цю людину. Незважаючи на його політичні погляди.

На жаль, сьогодні у нас це проблема – це і сьогоднішній сніг показав, я вранці «рознос» влаштовував комунальникам. Ну, немає сьогодні таких керівників, які б бачили на перспективу. Хоча б на три-чотири дні вперед. І я з великим задоволенням, заявляю це відповідально, візьму такого. Прийде людина з будь політичної сили, скаже, наприклад: я зі «Свободи» , згоден очолити ЖКГ, – я його відразу візьму на роботу. Мені сьогодні потрібен такий фахівець» , – сказав Цапюк.

За матеріалами «Правдоруба»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар