Кіровоградських студентів запрошують на навчання до Польщі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

КДПУ ім. В. Винниченка повідомляє про набір на студентський обмін протягом зимового семестру (жовтень-січень) 2016-2017 навчальний рік у Поморській академії в м. Слупськ (Польща).

В обміні можуть взяти участь студенти-бакалаври напрямків фізика, математика, мистецтво, педагогіка, біологія, історія, географія, англійська та німецька філології. Предмети програми навчання студентиобирають з каталогу курсів Поморської академії та узгоджують з координатором програми міжнародного обміну, деканом і ректором нашого університету. Поморська академія забезпечує студентам безкоштовне навчання та проживання у гуртожитку.

Щоб ознайомитися з процедурою подачі документів та взяти участь у обміні, студентам треба звернутися до відділу міжнародних зв’язків університету (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) до Ляшук А. М. (начальник відділу міжнародних зв’язків).

Кінцевий термін подачі документів – 10 червня 2016 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар