Кіровоградець труїв своїх клієнтів гаражною горілкою

Співробітниками оперативного управління ГУ Міндоходів у Кіровоградській області викрито кіровоградця, який незаконно виробляв та реалізовував алкоголь.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі ГУ Міндоходів в області.

У приміщенні власного гаражу, в жахливих антисанітарних умовах, змішуючи спирт та воду, він виготовляв для городян «сорокоградусну». Як пізніше було встановлено експертизою, вилучений сурогат становить загрозу для життя та здоров’я людей.

За матеріалами працівників оперативного управління, слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Кіровоградській області розпочало кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, що кваліфікується за ч.3 ст. 204 КК України – незаконне виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя i здоров’я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

На порушника чекає позбавлення волі від п’яти до десяти років з вилученням і знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для їх виготовлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар