Ніколаєнко наказав зробити сайт ОДА кращим

Андрій Ніколаєнко висловив занепокоєння з приводу того, що сайт облдержадміністрації визнано одним із найгірших в Україні.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, на сьогоднішній апаратній нараді в ОДА він назвав такий факт неприпустимим і запевнив, що в разі, якщо ситуацію не буде виправлено, хтось нестиме за це відповідальність.

«Мені неприємно було читати на інтернет-сайтах, на Урядовому порталі про те, що наш сайт обласної державної адміністрації отримав не дуже гарну оцінку. Хочу сказати, причина тут не одна, їх декілька. І головна, це – не якість матеріалів, до якості якраз зауважень найменше. Це – низька динаміка наповнення, застарілі матеріали і недостовірні дані по окремим галузям. Таке враження, що на сайт заглядають тільки керівник облдержадміністрації та керівник профільного управління преси та інформації. Шановні начальники управлінь, все, що ви робите, а ви – представники влади, має бути відображено в нормальній якості на регулярній основі, щоб громада знала, що відбувається. Якщо громада не знає, що робиться в управлінні, значить управління не працює. У нас на сайті немає елементарного – пошуку. Кому за це треба дати по одному місцю? Сайт має відповідати сучасним вимогам. Неприпустимо, щоб такий важливий канал донесення інформації як сайт облдержадміністрації був аутсайдером в Україні», – сказав Андрій Ніколаєнко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар