Любовича разом із хором відправлять до Кореї

Керівник муніципального камерного хору заслужений діяч мистецтв України Юрій Любович назвав Андрія Ніколаєнка унікальним керівником, хоча б тому, що він перший із очільників області відвідав його концерт і досидів до його до завершення.

Про це Юрій Любович сказав під час учорашнього спілкування Андрія Ніколаєнка з громадськість в рамках започаткованого проекту «Стратегічний діалог», повідомляє кореспондент Першої електронної.

Суть претензії Юрія Любовича зводилася до того, що керівники різного рангу рідко відвідують виступи його хору, а після їх завершення йому доводиться дякувати присутнім за те, що послухали, а не навпаки, як це має бути. Юрій Любович також висловив тест-пропозицію: мовляв, коли його хор і справді такий заслужений, яким його називають, то чому б Ніколаєнку не звозити його на гастролі до Кореї?

Голова ОДА пристав на пропозицію і в присутності учасників заходу дав обіцянку, що нинішнього року хор Любовича побуває в Кореї.

«Ми вже туди відправляли представників філармонії і нашого театру – наших солістів Страшного і Лесю Бушмакіну. Фурор повний. Мені телефонували, дякували, і там чекають наші хорові колективи», – сказав Андрій Ніколаєнко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар