У Добровеличківці планують осучаснити очисні споруди (ВІДЕО)

Влада Добровеличківки планує цього року модернізувати частину обладнання очисних споруд водоканалу селища.

Про це Першій електронній повідомив селищний голова райцентру Анатолій Тущенко.

За його словами, очисні споруди давно потребують модернізації. Проблема зношеності загострилася кілька років тому. Тому селищна рада вирішила зайнятися її вирішенням серйозно. Торік вона виділила 23 тис. грн. на виготовлення документації на реконструкцію. Кошторисна вартість першої черги, за словами Анатолія Тущенка, становить 970 тис. грн. Мова йде про заміну обладнання насосної станції — планують встановити німецьку апаратуру.

«У бюджет цього року рада закладе частину коштів на ці потреби. Але їх, звичайно, недостатньо. Тому будемо просити і обласну владу, і нашого народного депутата Станіслава Березкіна про допомогу», — зазначив голова.

Помічник-консультант народного депутата Станіслава Березкіна Андрій Малик також відзначає, що за сприяння депутата Добровеличківський район торік отримав із держбюджету додатково 700 тис. грн. Із них 400 тис. – на реконструкцію водогону у Помічній та 300 тис. – на ремонт палацу культури там же.

Нагадаємо, завдяки народному депутато¬ві у 2013 році додатково з держбюджету на соціальні об’єкти, роз¬ташовані на території 100-го окру¬гу (Добровеличківський, Вільшанський, Новоукраїнський, Компаніївський, Кіровоградський райони та частина Кіровограда), було залучено 5,9 мільйона гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар