Через Знам’янку й Олександрію курсуватиме експериментальний вагон

Із 3 січня по 28 лютого Укрзалізниця призначила курсування безпересадкового вагона сполученням Умань – Харків – Умань.

Як повідомили у головному пасажирському управлінні Укрзалізниці, вагон на маршрут введено на прохання пасажирів, передусім жителів Черкаської області, і поки що він курсуватиме як експериментальний. Рішення про постійне курсування вагона за даним напрямком буде прийнято через два місяці за результатами попиту та даними щодо заповнюваності вагону.
Курсує безпересадковий плацкартний вагон двічі на тиждень. З Умані вагон відправлятиметься по понеділках і п’ятницях о 01.15 у складі поїзду №363 Умань – Ясинувата до Дніпропетровська. Прибуває на станцію Харків-Пасажирський у складі швидкого потяга №16 Дніпропетровськ – Москва.

Із Харкова вагон відправляється також у понеділок і п’ятницю, але вже у складі потяга №375 Харків – Херсон до Знам’янки. Прибуває до Умані у складі поїзда №364 Ясинувата – Умань у вівторок і суботу.

Пасажири, які користуватимуться новим безпересадковим вагоном Умань – Харків, зможуть зручно дістатися до таких станцій, як Христинівка, Шпола, Цвіткове, ім. Тараса Шевченка, Знам’янка, Олександрія, П’ятихатки, Верхівцеве, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Новомосковськ, Павлоград, Лозова. На зворотньому шляху, з Харкова до Умані, поїзд прослідує через станції Люботин, Коломак, Полтаву, Кременчук, Павлиш, Користівку, Знам’янку, ім. Т.Шевченка, Цвіткове, Шпола, Звенигородка та Христинівка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар