Куди піти на вихідні у Кіровограді (16-17 квітня)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Театральні вистави, концерти, майстер-класи та передвеликодні турботи – куди піти на вихідні у Кіровограді 16-17 квітня.

Філармонія

16 квітня 2016 року у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться концерт циганського ансамблю «Ромэн».

Солісти Валента та Юрій Коржови

Початок о 17:00

Живий звук.

Вартість квитка: 50 – 120 грн.

Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06.

16 квітня у фойє філармонії відбудеться творчий проект для вагітних «ЖІНКАМ ПРИ НАДІЇ»

На вас чекає: сенс музичної терапіїза участю творчих колективів і солістів Кіровоградської обласної філармонії, розіграш квитків на концерт відомих виконавців та подарунки від спонсорів.
Початок о 12.00

Живий звук.

Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06.

Академічний театр ляльок

17 квітня – казка про веселих ведмежат

Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся. Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски прибирати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар.Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.

Мова виконання – українська. Тривалість – 35 хвилин. Рекомендований вік – з 3 років. Початок о 12.00

Ніч жахів

16 квітня о 21:00 У Кіровограді у парку Космонавтів відбудеться перша «Найстрашніша Ніч Кіно на галявині».

Список фільмів, які наганятимуть страху на гостей галявини, уже обрано: «Мертвий ліс», «Хижа у лісі» та «Зловісні мерці».

Окрім того, організатори обіцяють цікаві конкурси, призи та пісні біля вогнища від місцевих виконавців.

Це унікальна нагода подивитись фільми жахів під відкритим небом, гріючись від вогнища та теплої атмосфери.

Кількість місць обмежена – всього 50 квитків. Тож поспішайте
Вартість квитка – 70 грн.
Квитки можна замовити за телефоном: 066 869 34 33

Суботник

У суботу, 16 квітня, об 11.00 молодіжна ініціатива “Біла Україна”  запрошує кіровоградців відвідати суботник, присвячений Дню довкілля. Про це кореспонденту Першої електронної повідомили організатори.

Активісти прибиратимуть на березі Інгулу – між Ковалівкою та Балашівкою. Збір об 11.00 біля кафе “Бочонок”.

Всесвітній день боротьби з гемофілією

Всесвітній день боротьби з гемофілією відзначать у Кіровограді 17 квітня. Про це кореспонденту УНН повідомила одна з організаторів заходу, мама дитини з особливими потребами Марина Ушакова-Дяченко.

“Наша акція має на меті трошки відволікти нашу малечу від того життя, де багато болю і крапельниць, де матусі крадькома ховають сльози, аби діти не бачили їхнього болю за них, бо майже завжди ми безсилі перед нестачею ліків та вчасного лікування. Наші діти більшу частину свого життя проводять в болях, в лікарні, тож ми хочемо зробити для них свято. Ми вже домовились провести захід в одному з місцевих кафе. Там аніматори будуть, буде проведений майстер-клас з приготування піци, ми звернулись до депутатів, тож будуть якісь символічні подарунки”, — повідомила Марина Ушакова-Дяченко.

Також Марина Ушакова-Дяченко додала, що щороку день боротьби з гемофілією влаштовують у столиці. У Кіровограді його відзначатимуть вперше.

Довідка УНН: За ініціативою Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я та Всесвітньої Федерації Гемофілії 17 квітня був оголошений “Всесвітнім днем боротьби з гемофілією”.

Метою створення і проведення “Всесвітнього дня гемофілії” є привернення уваги світової громадськості, політиків, чиновників від сфери охорони здоров’я і рядового медичного персоналу до проблем з якими щодня стикаються хворі на гемофілію, підвищення їх обізнаності про це спадкове захворювання, пов’язане з порушенням процесу згортання крові.
Дата для проведення “Дня гемофілії” була обрана організаторами не випадково, це своєрідна данина поваги творцеві Всесвітньої федерації гемофілії Френку Шнайбелю, який народився саме в цей день.

Всесвітній день гемофілії відзначається щороку під новим девізом, який акцентує увагу на тій чи іншій проблемі пов’язаної з цією непростою хворобою.

Баскетбол

16 квітня – 17:00

17 квітня – 11:00

На факультеті фізичного виховання (вул. Верхня Пермська, 3) відбудеться матч між БК “Золотий Вік” и БК “Львівська Політехніка”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар