Вихованцям новоукраїнського ПТУ подарували тенісний стіл

Подарунок до Дня фізичної культури і спорту від благодійного фонду Станіслава Березкіна «ДоброТвір» у вигляді нових тенісних столів отримали учні ново українського ПТУ №40 та громада Мар’янополя сьогодні, 11 вересня.

Вітаючи учнів із початком нового навчального року, голова правління благодійного фонду «ДоброТвір» Ірина Павлова привітала учнівський та педагогічний колектив закладу і з Днем фізичної культури і спорту та побажала їм гарних здобутків, в тому числі і спортивних.

Дякуючи за новий тенісний стіл, директор училища Наталя Сербіна зазначила, що вони високо цінують допомогу депутата і своїми спортивними та навчальними успіхами віддячать за його турботу.

Радо зустріли представників фонду і на території Мар’янопільської сільської ради. Тут тенісний стіл розмістили в сільському клубі.

Приймаючи подарунок, сільський голова Олександр Зелінський висловив щиру подяку за небайдужість до проблем сільської громади, так користуючись нагодою, озвучив ще одне прохання – отримання більярдного столу.

Крім виконання приємної місії — вручення подарунків — директор фонду «ДоброТвір» Ірина Павлова побувала в сільській школі, де ознайомилась з умовами навчання, поцікавилась освітянськими та учнівськими проблемами, вислухала побажання педагогічного колективу і пообіцяла сприяння у їх вирішенні з боку народного депутата Станіслава Березкіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар