Нічна розбірка в Кіровограді завершилася різаниною

В обласному центрі правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства. Ним виявився 31-річний місцевий житель, який наніс ножове поранення кіровоградцю.

Як повідомили Першій електронній в СЗГ УМВС України в Кіровоградській області за цей зухвалий вчинок молодик може до семи років провести за ґратами.

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що бригадою швидкої допомоги до медичного закладу доставили 22-річного жителя обласного центру з колото-різаним пораненням грудної клітини.

Працівники міліції оперативно затримали підозрюваного у вчиненні даного кримінального правопорушення.

З’ясувалося, що потерпілий разом з братом повертався ввечері додому. По дорозі вони зустріли компанію молодиків. Між чоловіками виник конфлікт. У ході сутички зловмисник дістав складний ніж і наніс ним удари своєму опонентові.

Під час проведення огляду домоволодіння правоохоронці виявили та вилучили речовий доказ – складний ніж, який направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар