Саакашвілі поки що не їде в Кіровоград

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Антикорупційний форум у Кіровограді, який планував відвідати Михеіл Саакашвілі, переносить на невизначений час.

Про це на свої сторінці у Фейсбуці повідомив один із організаторів Андрій Лаврусь.

“Друзі, за останній тиждень надійшло багато дзвінків та повідомлень щодо проведення Антикорупційного форуму в Кіровограді. Хочу всім повідомити, що запланований на 20 березня Антикорупційний форум у Кіровограді за участю Mikheil Saakashvili, Сергій Лещенко та інших учасників “Руху за очищення” переноситься. Про дату, час і місце проведення Форуму повідомимо додатково”, – написав Андрій Лаврусь.

Нагадаємо,  20 березня у Кіровоград повинен був завітати Міхеіл Саакашвілі у рамках “Руху за очищення влади”.  “16 лютого Рух за очищення починає тур по обласних центрах України. Ми розповімо людям про те, який шлях веде до свободи і процвітання, підтримаємо активістів і політиків, які борються з корупцією на місцях, зробимо так, щоб їх голос був почутий в Києві. Наша мета — зібрати в ході кампанії 1.000.000 підписів на підтримку наших вимог, створити широку громадську коаліцію, яка не дозволить владі ігнорувати волю народу”, – анонсував координатор всеураїнського руху Валерій Пекар.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар