Завтра Крим єднатимуть з Україною через Кіровоград (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

12 березня стартує всеукраїнська акція “Пробіг за Крим”. Небадужі з усієї України після пробігу влаштують флешмоб – стануть у формі нашої України з Кримським півостровом.

У Кіровограді забіг стартує о 10 годині на Набережній. Дистанція символічна 507 м – тисячна частина відстані від Кіровограда до Сімферополя. Біжимо з прапором України та символікою Криму.

Громадська організація Крим SOS оголосила всеукраїнську акцію “Пробіг за Крим”. І закликає всіх небайдужих 12 березня пробігтись за ідею повернення Криму Україні.

“Подолати відстань у 812 км за один день і з’єднати Крим з Україною. Вам здається це неможливим? Ви помиляєтесь! 12 березня у рамках бігового тренування Open Run Day ми об’єднаємо анексований Російською Федерацією півострів з материковою Україною завдяки RUN FOR CRIMEA та продемонструємо, що ми – одна країна. Неважливо, Ви професійний бігун чи абсолютний новачок. Головне – аби Ви всім серцем любили Крим і жадали його повернення. Після забігу ми влаштуємо флешмоб і станемо у формі нашої України з Кримським півостровом! 12 березня о 9:45 ранку ми збираємось у Києві на ВДНГ на Open Run Day №3 та одночасно біжимо за ідею повернення Криму Україні. Таким чином ми всі разом пробіжимо дистанцію, що складе 812 км – саме такою є відстань від Києва до Сімферополя – і з’єднаємо Крим з Україною!” – пишуть організатори.

Просимо попередньо зареєструватись.

Зверніть увагу: взяти участь у акції можуть всі охочі, рівень бігової підготовки неважливий.

► Забіг на кожну дистанцію проходитиме під наглядом професійних тренерів та титулованих спортсменів бігового клубу #RunBaseKyiv.
► Забігу передуватиме активна колективна розминка у супроводі чудової музики.
► На тренуванні можна буде переодягтися та залишити речі під наглядом волонтерів.

Акцію організовують RunUkraine та громадська організація КримSOS в рамках безкоштовних відкритих тренувань Open Run Day та підготовки до Київського півмарафону 2016.

Детальніше на сайті

#RunForCrimea

Поширити:

Залишити коментар:

коментар