Кіровоградські правоохоронці викрили крадіїв акумуляторів

Ними виявилися двоє раніше судимих місцевих жителів, 25 та 28 років, які скоювали крадіжки з автомобілів. Вже доведено причетність злодіїв до 3 кримінальних правопорушень. За вчинене їм загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ГУНП в Кіровоградській області.

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень від громадян про те, що їх транспортні засоби обікрали невідомі.

Зловмисники обирали легкові автомобілі вітчизняного виробництва й навіть вантажні. Використовуючи ножиці та викрутки, потрапляли до салону авто, потім відкривали капот й демонтували звідти акумуляторні батареї, які у подальшому продавали за 200 гривень. Сума ж заподіяних кожному власнику транспортного засобу збитків була набагато більшою.

«Попалися злодії під час збуту чергової «здобичі», – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Чоловіків було доправлено до відділу поліції для встановлення усіх обставин злочину. У скоєному крадії зізналися. Речовий доказ кримінального правопорушення – акумулятор – вилучено».

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до аналогічних злочинів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар