У Кіровограді під час операції на легенях пацієнтці спалили ногу до кістки

Жінка, яку вдарило струмом на столі у хірурга, звинувачує адміністрацію приватної клініки в халатності.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Любов Шабаля майже рік лікує наслідки оперативного втручання у приватній клініці і намагається довести, що стала інвалідом через недбалість медиків. Потерпіла каже, що хірургічний стіл не був заземлений. Від удару струмом нога в пацієнтки обгоріла до самої кістки.

Після інциденту в тій самій клініці жінці зробили кілька пластичних операцій, проте невдало. Потім більше двох місяців ногу потерпілої рятували у Львівському опіковому центрі.

“Отримала контактний опік п’яткової ділянки. Глибокий опік. До того проводилося оперативне лікування за місцем проживання, яке не було успішним. Опік був глибокий, тому що були ушкоджені м’які тканини і п’яткова кістка. Тому ми деякий час повинні були готувати рану до операції для того, щоб очистити і підготувати до пластики”, – розповів головний лікар опікового центру Василь Савчин.

У той ж час у приватній клініці, де робили операцію і адміністрацію якої пацієнтка звинувачує в халатності, коментувати обвинувачення відмовилися. Повідомили лише, що операцію на легенях зробили якісно, тому претензій до них бути не може.

Своє розслідування зараз проводить обласне управління охорони здоров’я. Відкрила кримінальне провадження та прокуратура.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар