Завтра у Кіровограді молодь з усієї України обговорюватиме проблему корупції у вишах (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

26-28 лютого 2016 року в Кіровограді відбудеться перший Студентський антикорупційний форум. Форум є всеукраїнським та організований ініціативною групою студентів, за підтримки Кіровоградської міської ради. Захід є неполітичним, у ньому візьмуть участь понад 120 студентських активістів з усієї України, які обговорять поточну ситуацію з корупцією у вищих навчальних закладах, ознайомляться з успішними антикорупційними кампаніями та напрацюють механізми боротьби з корупцією в майбутньому.

Як повідомили Першій електронній організатори, з 291 анкет на конкурсній основі було обрано лише 120.

Перший день форуму відбудеться на Радіозаводі – 26 лютого о 10.00, другий – у КДПУ ім. В. Винниченка, третій – у приміщенні Кіровоградської міськради.

У якості експертів на Форум запрошені як представники державних установ по боротьбі з корупцією (НАБУ, антикорупційна прокуратура, комітет ВРУ з питань запобігання і протидії корупції тощо), так і представники неурядових організацій, що займаються діяльністю, спрамованою на боротьбу з корупцією, студентські правозахисники та інші. Реєстрація триватиме до 19 лютого включно. До участі запрошуються керівники органів студентського самоврядування, студентські активісти та представники неурядових організацій. Також на Форум запрошуються представники ЗМІ.

 Результатом Форуму стане створення національної студентської антикорупційної платформи та ухвалення резолюції Форуму.

Детальніше про Форум можна дізнатися в офіційних пабліках: facebook.com/antikor.forum та vk.com/antikor.forum

Поширити:

Залишити коментар:

коментар