Кіровоградські дзюдоїсти вибороли 7 нагород на змаганнях у Снігурівці

Традиційні міжнародні юнацькі змагання з дзюдо відбулися у Снігурівці (Миколаївська обл.) та стали останніми у 2013 році для борців комплексної ДЮСШ №3 Кіровоградської міської ради. 

На них підопічні Володимира Долгіх вибороли сім нагород, повідомляє сайт «Дзюдо-Центр».

На снігурівському татамі спортсмени КДЮСШ №3 були єдиними представниками нашої області, тож мусили гідно відстояти честь Кіровоградщини. Загалом це їм вдалося, щоправда до повної медальної колекції не вистачило нагороди найвищого гатунку.

Двічі наші борці входили до чільної трійки серед старших юнаків 1996-98 р.н. Олександр Димура (вагова категорія +100 кг) зупинився у кроці від перемоги, а Станіслав Письменний (66 кг) примірив «бронзу».

Трьома медалями відзначилися наші дзюдоїсти поміж юнаків 1999-2000 р.н. Срібні нагороди в активі Давида Журавльова (73 кг) і Георгія Корецького (60 кг). Замкнув призову трійку Станіслав Чистальов (46 кг).

Серед молодших юнаків двічі призерами снігурівського татамі стали Максим Білінський (50 кг), який повернувся додому зі срібною нагородою та Максим Рабінович, який у цій же ваговій категорії примірив «бронзу».

Загалом змагання на Миколаївщині зібрали понад 300 спортсменів із України, Росії та Молдови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар