Кіровоградець переміг у номінації «Злодій повинен сидіти за гратами»

Несерйозні підсумки року підбив сайт «Україна комунальна». У номінації «Злодій повинен сидіти за гратами» переміг кіровоградець.

Оскільки вручення «анти премії» минулого року викликало у наших читачів схвальні відгуки, редакцією «У.К.» було вирішено і цього року відзначити ті події ЖКГ України, та тих людей, які в прямому сенсі «сіли в галошу», пише видання.

У номінації «Злодій повинен сидіти за гратами» переміг директор КП «Теплоенергетик» м. Кіровоград, але свою «Срібну калошу» йому доведеться відсилати поштою у виправну колонію. Бо вироком Кіровського районного суду Кіровограда його було засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зловживання керівника комунального підприємства були викриті прокуратурою у вересні минулого року. У ході досудового слідства було встановлено, що посадовець з корисливих мотивів протягом лютого-липня 2012 року надавав підлеглим незаконні вказівки щодо безпідставного перерахування грошових коштів на рахунок одного з приватних підприємств. В результаті інтересам територіальної громади в особі КП «Теплоенергетик» завдано збитків на суму понад 4,1 млн грн.

Повністю із номінантами анти рейтингу можна ознайомитися – тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар