Кіровоградські міндоходівці підсумували рік

Підсумки першого року роботи органів Міндоходів області обговорили під час зустрічі з бізнесом.

У заході взяли участь начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв та його заступники, заступник начальника Кіровоградської митниці Міндоходів Олександр Поліщук, а також представники бізнесу та громадських організацій підприємців Кіровоградської області.

Темою зустрічі стало підбиття підсумків першого року роботи Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області та Кіровоградської митниці Міндоходів, адже саме 24 грудня 2012 року Указом Президента було розпочато створення Міністерства доходів і зборів України шляхом реорганізації податкової і митної служб.

Виступаючи перед бізнесом Олександр Лебедєв та Олександр Поліщук окреслили основні напрямки роботи органів Міндоходів,над якими Міністерство працювало протягом року.

Представники бізнесу та громадських організацій платників податків області позитивно оцінили роботу двох відомств та зазначили, що на сьогоднішній день органи Міндоходів є найбільш відкритою структурою в системі органів виконавчої влади, яка за останній рік виправдала очікування громадян та бізнесу, зокрема, в напрямку підвищення якості податкового і митного сервісу.

Наприкінці зустрічі Олександр Лебедєв подякував платникам за схвальну оцінку роботи та вручив грамоти і квіти найкращим платникам податків та громадським організаціям підприємців області.

За матеріалами прес-служби ГУ Міндоходів у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар